Loading Now
×

SEASON OPENING 2024

#weekendwarrior #wakesurfing #wakeboarding #wakesurf #wakesurfcali #wakeboard #lakelife #daydreaming #surfing #wakeboats #upperleftwake #pdxwake #waketowaketc #boattherapy #lifeonthewater #instagood #photooftheday #engaged #abovetherest #luxury #dayatthelake #boatlife #boating #summer #summer2020 #covid19 #pandemic #coronavirus #washyourhands

SEASON OPENING 2024

lift-zrce-beach-logo-v1 SEASON OPENING 2024
CLUB LIFT PAG ZRĆE

Prebudite poletno vzdušje v sebi, zakopljite v omare vsa tista debela zimska oblačila, na dan pa potegnite nove board shortse in bikinije, saj prihaja poletje!!!

26. april je datum, ki si ga rezerviraj, da se prikažeš v Wake Parku na Pagu! Z novim logom in svežo delovno strategijo je naša ekipa pripravljena na najboljšo sezono nasploh.

Na dan otvoritve sezone boste lahko uživali v jedeh iz našega žara, žejo pa si boste potešili v baru ob druženju s prijatelji in z našim prijaznim osebjem. Za dobre vibracije bo od jutra do jutra skrbel DJ METAINA.

Ob novi podobi in novih vibracijah delamo na tem, da bo Wake Park dobil še nekaj objektov na vodi, zato ne odlašajte z odločitvijo o udeležbi na naših že razpisanih Wakeboard Campih. Seveda bomo prav tako veseli vašega obiska izven naših rednih ponudb.

Celo sezono vam bomo poizkusili servirati našo specialiteto: »Najslajše počitnice«!

wakeboard-mandre-pag-1-1024x680 SEASON OPENING 2024
Wakeboard Cable Pag LIFT